Drinklistan

Botanical Fifty Fifty

Botanical Fifty Fifty är gjord på Koskenkorvas vodka 7 Botanicals som är smaksatt med 7 olika örter och växter. En frisk drink med substans som passar perfekt som fördrink innan maten.

Lemon Spritz

En läskande och fräsch drink som de flesta garanterat gillar.

Burning Storm

I Burning Storm blandas Koskenkorva Rhubarb med mörk rom, ginger beer och toppas lime för en elegant och törstsläckande cocktail. Servera som välkomstdrink och njut av den i gott sällskap.

Cloud Nine

Drinken Cloud Nine är en spännande och fräsch kombination av Koskenkorvas senaste likörnyheter, Salmiakki och Rhubarb. Smakar lite som godisfylld laktrits.

Vegansk milkshake med hallon och lakrits

Njut av en vegansk milkshake med smak av hallon och lakrits i sensommarsolen. Spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör.

Ginger Tonic

Ginger Tonic är en kryddig god drink med prisbelönta Koskenkorva Ginger Shot. Ingefära och tonic i en perfekt symbios.

Apple thief

En fantastisk drink som garanterar en svalkande start på middagsbjudningen. En fantastisk  mix av smaker, där Koskenkorva Blueberry Juniper möter cloudy äppeljuice.

Botanical Tonic

Botancial Tonic är en blommig drink med inslag av flera olika örter och växter som blandas med läskande tonic. Passar perfekt som fördrink!

Rhubarbie

I Rhubarbie blandas Koskenkorva Rhubarb med smak av rabarber och granatäpple med tranbärsjuice och tonic. Det blir en uppfriskande drink som passar perfekt till höstens soliga dagar.

Cranma

En enkel läskande fräsch drink som de flesta garanterat gillar. Här möts tranbärsjuice och citron. Koskenkorva Lemon är gjord på enbart naturliga råvaror såsom äkta citroner, där både zest och fruktkött används i tillverkningen.