Tävla om en bastu

Ett stort Grattis till vinnaren av bastustuga Olli!

Vinsten gick till: Josefin i Solna

med det vinnande superfräscha bastudrinksreceptet:

 

Svart Vinternatt:

Ingredienser: 

 

Gör så här:

Ta en shaker eller burk, fyll till två tredjedelar med is. Häll i Koskenkorva Ginger, svartvinbärsdryck och limejuice. Skaka i tjugo sekunder. Fyll ett i ett highballglas eller glasburk med ny is. Häll i Koskenkorva Village mule och sila upp drinken. Fyll sedan upp glaset med soda och tillsätt aktivt kol eller karamellfärg. Garnera med lime.

 

Tack till alla er som deltagit i tävligen och för alla fantastiska bidrag!

Tävla och vinn en bastu!

Vad gäller finska traditioner så har det nog inte undkommit någon att bastun är en viktig del i den finska traditionen. Det är en livsstil som ligger väldigt nära våra finska folk o folkki hjärtan och därför vill vi passa på att tävla ut en bastu.

Så nu har du chansen att vinna en bastu! För att vara med och tävla, vill vi att du ska skicka in ditt bästa bastudrinksrecept till oss. Tävlingen pågår tom 31/12. Lycka till!

Vinsten omfattar en bastustuga Olli från Polhus, en knuttimrad bastustuga på 4kvm inklusive bastulavar i asp, exklusive tillval såsom bastuaggregrat.

För att vara med och tävla måste du vara över 25 år och bosatt i Sverige. Skicka in ditt bästa bastudrinksrecept till oss via epost info@folkofolkki.se och märk med ”bastutävling” i ämnesraden. Kom ihåg att ange namn, adress och telefonnummer.

Om Bastustuga Olli

Drömmer ni också om en egen bastu? Bastu Olli är en mysig knuttimrad bastustuga på 4 kvm i gedigen gran. På de vackra bastulavarna i asp kan ni samla ett gäng på 4-6 personer.

Bastu Olli levereras som en färdig byggsats som ni enkelt bygger ihop själv, med hjälp av medföljande manual. Vi på Polhus erbjuder även monteringspaket som tillval för den som inte vill montera själv.

Bland våra tillbehör hittar ni även aggregat, takpapp och allt annat ni behöver för att fullända stugan. Bastustugan blir en underbar plats för avkoppling och umgänge! 

Läs mer om Bastustuga Olli här:

Till Polhus och bastustuga Olli

Om Polhus

Polhus är ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Vi säljer egendesignade attefallshus, friggebodar, bastustugor och mycket mer till hela Norden och Tyskland.

Våra produkter produceras knuttimrade eller som byggelement. Hos oss får du hjälp då du vill bygga själv och vårt breda sortiment har något som passar alla. Polhus levererar årligen 1000-tals bastustugor till mängder av nöjda kunder!

Om Folk o folkki

Välkommen till folk o folkki, en sida där vi paketerat ihop en liten bit av Finland. Vi lyfter fram finska traditioner, recept på finska maträtter, drycker, cocktailrecept. Bli inspirerad! Här hittar du våra reportage, drycker och recept.

Våra reportage och aktuellt hittar du här: 

Till hemsidan -->

Våra drycker hittar du här:

Till Drycker -->

Våra finska matrecept hittar du här:

Till Recept-->

Våra cocktailrecept hittar du här:

Till Cocktails-->

Tävlingsregler och hur du deltar

Du måste vara över 25 år och vara bosatt i Sverige för att kunna delta i tävlingen.

Tävlingen pågår fram till 31 december 2020 och vinnaren kommer att kontaktas och publiceras på folkofolkki.se 15 januari 2021.

 

Hur du deltar:

Du deltar genom att skicka in din bästa bastudrinks recept med epost till info@folkofolkki.se  senast 31 december. Märk e-posten med ”Bastutävling” i ämnesraden. Kom ihåg att även ange namn, adress och telefonnummer.

Hur vinnaren utses och mer om vinsten

En jury, bestående av marknadsavdelning på Altia Sweden, utser en vinnare, som vinner bastu Olli från Polhus. Vinsten utgörs av enbart bastubyggnaden, dvs. exklusive tillval såsom bastuaggregat, takpapp, montering. Frågor gällande bastu Olli hänvisas till Polhus. Vid eventuell slutförsäljning ersätts produkten med likvärdig produkt till samma ord.pris.

Vinnaren utses baserat på bästa bastudrinksrecept. Vinnaren kommer att kontaktas via epost den 15 januari 2021.

Priset kan inte bytas mot kontanter.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Övrigt

Genom att skicka in ditt tävlingsbidrag bästa bastudrinksrecept, så ger du folk o folkki och Altia tillåtelse att publicera och använda receptet i våra medier och kanaler. Altia är inte ansvariga för eventuella tryckfel. Vid misstanke om fusk har Altia rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Altia och Polhus får inte delta i tävlingen.

Facebook är inte involverade i tävlingen varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt.

Altia har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt.

Användande av persondata

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Altia som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.